第51期 始動!!

12月22日(金)、第51期生徒会役員の認証式が行われました。

コロナ禍により、数年間放送を通して実施されていましたが、今年は全校生徒の集まった体育館で行われました。全校生徒のみなさんに直接感謝を伝えることができて、とてもうれしかったです!

一年間、松国のために精一杯頑張りますので応援とご協力をよろしくお願いします!

On Friday December 22,2023, we had a certification ceremony of the 51st student council officers.

Due to the spread of COVID-19, we have been held certification ceremonies through broadcasting for several years.  But this year, we were able to do it in the gymnasium where all students gathered. We were glad to be able to express our gratitude to everyone face to face!!

Thank you for your support and cooperation, and we'll do our best!!

認証式の様子。 A photo of the certification ceremony.