新入生オリエンテーション!

4/10(水)体有館にて新入生に学校や部活動の紹介をする新入生オリエンテーションを行いました。“新入生に楽しんでもらう!!”を目標に準備していましたが、本番では笑い声も飛び交い、新入生に楽しんでもらえました。本当に嬉しい限りです!もちろん松国の紹介などもしっかりとし、新たな松国の仲間として歓迎しました!

後半の部活動による発表も各部活ユニークなパフォーマンスで、私たち生徒会役員も見ていて楽しかったです。

大変なことも沢山ありましたが、大きなトラブルもなく本番を終えることができました。ご協力くださった先生方や生徒の皆さん、本当にありがとうございました。

松国クイズ大会で優勝したのは、1年B組です!景品はどうでしたか?

新入生の皆さん、これから3年間の学校生活を目一杯楽しんでください!

On Wednesday 10th of April we held an Orientation for the new student in the gym. Our aim was to entertain the new students and we succeeded, so we are very happy about that. Of course, we introduced Matsukoku and welcomed the new students as our new friends!

All the unique performances performed by each club activity entertained all students, including us from the School Council.

Even though it was hard work, we managed to do everything without any problems. Thank you to all the people who helped and cooperated with us.

The winner of the Matsukoku quiz competition is 1B! How did you like the prize!?

We hope you all have a great school life for the next 3 years.